Espanja + pyörätuoli – toimiva yhdistelmä

Espanja + pyörätuoli

Jos minun on kerrottava vain yksi kohde, jota suosittelen esteettömään matkailun, vastaukseni on Espanja. Espanja + pyörätuoli sanapari on nimittäin kokemukseni mukaan hyvin usein avain onnistuneeseen esteettömään lomaan. Espanja on monipuolinen maa, josta löytyy jokaiselle jotain ympäri vuoden. Kanariansaaret, Espanjan aurinkorannikko, Mallorca, Menorca ja Ibiza tarjoavat täydelliset puitteet rantalomaan. Kaupungit, kuten Barcelona, Alicante, Valencia ja Málaga ovat täydellisiä paikkoja yhdistää kaupunki- ja rantalomailu. Madrid taas on tulvillaan kulttuuria ja kaupunkitunnelmaa, joista on helppo nauttia esteettömästi. Espanjasta löytyy myös paljon luontoa ja seikkailua. Esteetön matkailu on jo jonkin aikaa ollut yksi Espanjan matkailun painopisteistä, maassa vierailee vuosittain ja Espanja haluaa monin tavoin näyttää olevansa halukas vastaanottamaan eri tavoin liikkuvia matkailijoita.

Espanja on yksi Palmuaseman vuoden 2019 painopisteistä. Yhteistyö Espanjan matkailutoimiston kanssa mahdollistaa muun muassa monta uutta esteetöntä Espanjan kohdetta Palmuasemalla esiteltäväksi. Jo nyt Palmuasemalla on lukuisia kokemuksiani pyörätuolin kanssa lomailusta Espanjasta ja Kanariansaarilta, jotka kaikki löydät täältä.

Olen puhumassa esteettömän Espanjan mahdollisuuksista MATKA2019 -messuilla Helsingin Messukeskuksessa, Norwegian-lavalla lauantaina 19.1.2019 klo 15.30 ja sitä ennen tavattavissa Espanjan osastolla 6c80.