Esteettömän matkailun inspiraatioillat 2018

Tervetuloa mukaan esteettömän matkailun inspiraatioiltaan kuulemaan esteettömän matkailun mahdollisuuksista ja hankkimaan käytännön vinkkejä onnistuneeseen esteettömään matkaan. Iltoja järjestetään syksyn aikana neljällä paikkakunnalla:

21.8.2018 klo 17.00-20.00 Kuopiossa, Scandic Kuopio (Satamakatu 1)

25.9.2018 klo 17.00-20.00 Rovaniemellä, Scandic Rovaniemi (Koskikatu 23)

31.10.2018 klo 17.00-20.00 Tampereella, Scandic Tampere City (Hämeenkatu 1)

14.11.2018 klo 17.00-20.00 Helsingissä, Scandic Grand Marina Congress Center (Katajanokanlaituri 6)

Kaikissa illoissa on samansisältöinen ohjelma. Niitä vedän minä eli Sanna Kalmari, Palmuasema-matkablogin kirjoittaja ja esteettömän matkailun asiantuntija. Kerron kokemuksiani matkoilta Suomessa ja eri puolella maailmaa ja ohjeistan onnistuneen esteettömän matkan suunnitteluun. Lisäksi ääneen pääsevät iltojen muut järjestäjät: Scandic-hotellit, Risteilykeskus ja Royal Caribbean (lisää järjestäjiä mahdollisesti tulossa), jotka kaikki tarjoavat upeita mahdollisuuksia esteettömiin matkoihin. Luvassa on ilta täynnä matkainspiraatiota, kysymyksiä, keskustelua, mahdollisuuksia, pientä suolaista purtavaa ja arpaonnea, sillä jokaisessa illassa arvotaan erinomaisia palkintoja, muun muassa matkalahjakortteja!

Ilmoittaudu mukaan vaikka samantien, mutta viimeistään viikkoa ennen kutakin iltaa sähköpostitse osoitteeseen sanna@palmuasema.fi Kerro ilmoittautuessasi:

  • Nimesi
  • Sähköpostiosoitteesi
  • Jos tulet työsi puolesta tai edustat esimerkiksi jotakin järjestöä
  • Mahdolliset erityisruokavaliosi, mukaan tulevat apuvälineesi ja tieto mahdollisesta mukaan tulevasta avustajastasi

Paikkoja on rajoitetusti. Iltojen järjestämistä tukee Palmuaseman osalta Tukilinja ja Vuoden Toimija -apuraha.