Valikko
Thaimaa

Cicada Market ja seikkailu sinne

Cicada Market on Hua Hinin parhaimpia viikonlopputoreja ja ehdottomasti kannattavaa yhdistää esteettömään lomaan Thaimaassa. Eri lähteet kertoivat sille hyvin erilaisia aukioloaikoja, mutta luotimme paikalliseen ja suuntasimme torille lauantai-iltana kuuden jälkeen. Myös perjantai-ilta olisi kuulemma ollut hyvä vaihtoehto. Mikä tunnelma! Liikkeellä oli paljon ihmisiä, niin paikallisia kuin turistejakin. Musiikki soi, useista pienistä kojuista levisi alueelle ihana ruoan tuoksu ja nälkä alkoi kurnia. Maistoin alkupalaksi madon, mutta koko myynnissä ollut purkillinen ei maistunut, vaan siirryin nälän lähdön kannalta varmemmalta tuntuneen thai-ruokakojun luokse.

IMG_9359

IMG_6914

Kuvittelimme Cicadan olevan lähinnä ruokatori, mutta sieltä löytyikin hyvin paljon muutakin shoppailtavaa. Mikä parasta, ei pelkästään turistirihkamaa, vaan erikoisempia ja laadukkaammankin oloisia vaatteita, koruja ja käsitöitä. Olisin voinut viihtyä alueella monta tuntia ja niin moni tuntui tekevänkin, shoppailun lomassa kun voi istahtaa välillä vaikkapa juomatauolle. Suosittelen lämpimästi Hua Hinin suunnalla liikkuville.

IMG_9362

IMG_9353

Cicadalle on taloltamme matkaa reilut kaksi kilometriä. Päätimme kulkea tuon matkan ilman autoa, vaikka auton saakin aina helposti käyttöön. Tein teille videon, joka vähän auttaisi hahmottamaan sitä, millaista tämä liikkuminen täällä on viiden sähköpyörätuolin, kahden pienen lapsen ja muutaman peruskävelijän kulkiessa. Tällä kertaa yritettiin välttää isoa tietä, jossa ei pääse korkeiden kynnysten vuoksi suojatielle, vaan on kuljettava autotien reunaa pitkin. Kirjoitan vielä erikseen autoista, jotka eivät pysähdy ja selviytymisvinkit liikenteen sekaan, mutta tässä videossa pääset höpötysteni myötä kartattoman letkamme mukaan poluille ja teiden ylityksiin sekä tietenkin markkinoiden ihanaan tunnelmaan!

Lisää luettavaa esteettömästä Thaimaasta

Kaikki artikkelit esteettömästä Thaimaasta
About Author

Maailman mahdollisuudet näkevä esteettömän matkailun asiantuntija ja matkabloggaaja, Palmuaseman kirjoittaja ja esteettömän matkailun kouluttaja.

2 Comments

 • Milla - Pingviinimatkat
  6.12.2015 at 16:23

  Huh, aika hurjapäitä ootte kyllä, kun tuolla autojen seassa pimeällä liikutte. Mutta voi ihana noita markkinoita! Voin suorastaan haistaa kaikki tuoksut ja maistaa suussa herkut. Ei varsinaisesti helpota tätä omaa Aasia kaipuuta mitenkään…. 🙂

  Reply
 • abcya
  25.12.2015 at 08:35

  I love all the posts, I really enjoyed, I would like more information about this, Thanks for sharing

  Reply

Leave a Reply