Valikko
laiva / risteily / Välimeren risteily

Esteetön Boardwalk-parvekehytti

Asuin Välimeren risteilyllä ensimmäistä kertaa esteettömässä Boardwalk-parvekehytissä. Hytti 14303 sijaitsi kannella 14 ja sieltä oli näkymä kannella kuusi sijaitsevalle Boardwalkille. Yläpuolellamme sijaitsi urheilukansi ja parvekkeeltamme oli suora näkymä myös muun muassa koripallokentälle. Zipline -vaijeriliukuradan toinen pää sijaitsi aivan hyttimme päällä ja näytti siltä, että kannen poikki liukujat tulisivat suoraan hyttiimme. Parasta hytissä olikin se, että hytin parvekkeella istuessa oli koko ajan keskellä elämää. Hytti onkin loistava valinta silloin, jos tykkäät seurailla ympäristöä. Rauhaa ja hiljaisuutta kaipaaville tämä ei ole ykkösvalinta. Esimerkiksi Boardwalkilla sijaitsevan Aquatheaterin esitysten äänet kuuluivat hyttiin useampana iltana klo 23.30 saakka. Yöt ja aamut olivat kuitenkin hiljaisia. Vastakkaisista hyteistä ja urheilukannelta näki hyttiimme, joten verhoja piti muistaa aika ajoin vedellä eteen toisin kuin silloin, jos parveke on merelle päin.

Sisältä hytti oli ihan samanlainen kuin Allure of the Seasin meriparvekehytti, jossa asuin Karibian risteilyllä. Hytti oli ihanan tilava ja esteettömyydeltään tosi hyvä omin tarpeisiini. Kuvasin videon, johon tallentuivat niin hytin sisätilat, yläilmoissa liukuvat kanssamatkustajat kuin Boardwalkin viimeisen meripäivän juhlallisuudet. Klikkaa alla oleva video käyntiin ja lähde tutustumismatkalle!

About Author

Maailman mahdollisuudet näkevä esteettömän matkailun asiantuntija ja matkabloggaaja, Palmuaseman kirjoittaja ja esteettömän matkailun kouluttaja.

No Comments

    Leave a Reply