Valikko

Esteettömän matkailun asiantuntijapalvelut

Tarjoan innostavia esteettömän matkailun asiantuntijapalveluita eri kohderyhmille: matkailualan ammattilaisille, opiskelijoille ja esteettömiä matkailupalveluita tarvitseville. Minulla on pitkä kokemus esimerkiksi alueiden matkailutoimistojen, matkatoimistojen, lentoyhtiöiden, laivavarustamojen, hotellien, luontoyrittäjien ja oppilaitosten kanssa työskentelystä. Ammattiosaamiseni yhdistyy omiin kokemuksiini matkoilta Suomesta ja eri puolelta maailmaa sekä matkanjohtajana kohtaamiltani asiakkailta oppimaani. Teen mielelläni myös vaikuttajayhteistöitä, joiden avulla levitän tietoa esteettömään matkailuun hyvin soveltuvista kohteista ja tuotteista. Löydät alta esimerkkejä yhteistyön muodoista, mutta olen avoin monenlaisille uusillekin ideoille. Ole ihmeessä yhteydessä ja kerro ideasi!

Vaikuttajayhteistyöt

Palmuasema-sivusto tavoittaa kuukausittain noin 5000 uniikkia lukijaa ja sivua katsellaan kuukausittain noin 10 000 kertaa. Instagram-tilini (@sanna.kalmari) ja Palmuaseman Facebook-tili (@palmuasema) tavoittavat molemmat kuukausittain noin 3000 henkilöä. Molemmilla kanavilla on pääsääntöisesti omat seuraajansa. Minua seuraavat erityisesti esteettömyyttä tarvitsevat henkilöt, heidän läheisensä sekä matkailualan ammattilaiset, mutta myös ketkä tahansa muut luotettavaa matkailutietoa etsivät. Palmuasemaa kuvataan luotettavaksi ja inspiroivaksi oivallusten ja ideoiden aurinkopaikaksi. Monet Palmuaseman seuraajat ovat hyvin sitoutuneita ja osa toistaa Palmuasemalla esitellyt matkat sellaisenaan kulkuvälineitä, majoitusta, ravintoloita ja aktiviteetteja myöten voidakseen luottaa niiden esteettömyyteen.

Toteutan vuosittain rajatun määrän sisältöyhteistöitä blogissa ja sosiaalisen median kanavissani. Sisältöyhteistöiden tarkoitus on edistää esteettömien matkailupalveluiden tunnettuutta Suomessa tai maailmalla. Kirjoitan testaamistani palveluista aina realistisesti, mutta positiivisella otteella. Kohde- ja yritysvierailuilla voin samalla sopimuksen mukaan tuottaa tilaajan käyttöön kuvia, vinkkejä esteettömyyden kehittämiseksi tai sisältöä tilaajan omiin kanaviin, esimerkiksi esteettömyydestä viestimiseen. Esittelen mielelläni myös tuotteita, jotka helpottavat esteetöntä matkaa (esim. apuvälineet). Myyn lisäksi Palmuasemalle bannerimainoksia yrityksille, jotka haluavat viestittää olevansa kiinnostuneita esteettömästä matkailusta ja tukea samalla Palmuaseman toimintaa.

Kerro ideasi ja pyydä tarjous: sanna@palmuasema.fi

Koulutukset/luennot ammattilaisille ja opiskelijoille

Toteutan tilaajan tarpeen mukaan räätälöityjä esteettömän ja inklusiivisen matkailun koulutuksia muun muassa alueiden matkailuorganisaatioille, matkailualan yrittäjille, matkamyyjille ja kohdeoppaille. Koulutusten sisältöjä esimerkiksi:

  • Esteettömän matkailun käsitteen ja esteettömyyden merkityksen avaaminen
  • Eri asiakasryhmien tarpeet esteettömyydelle
  • Asiakkaan esteetön palvelupolku
  • Esteettömien matkailupalveluiden tuotteistaminen
  • Esteettömistä palveluista viestiminen ja asiakkaiden tavoittaminen

Koulutusten kesto sopimuksen ja tarpeen mukaan 3-6 tuntia, etänä tai livenä. Palveluihini kuuluvat myös lyhyemmät esteetöntä matkailua käsittelevät luennot. Inklusiivisen matkailun (huomioi esteettömyyden lisäksi seksuaali- ja sukupuolivähemmistöt sekä kulttuurien erityispiirteet) koulutuksia toteutan tarvittaessa yhdessä osaavien yhteistyökumppanieni kanssa.

Kerro ideasi ja pyydä tarjous: sanna@palmuasema.fi

Luennot esteettömien matkailupalveluiden käyttäjille

Tulen mielelläni vierailevaksi luennoijaksi esimerkiksi järjestöjen ja yhdistysten tilaisuuksiin. Jaan vinkit esteettömän matkan suunnitteluun, omien tarpeiden tunnistamiseen ja soveltuviin matkakohteiisin. Tilaisuuksissa on suuri matkakuume-vaara. Toteutan luennot tällä hetkellä pääsääntöisesti etäyhteyksien avulla, joten maantieteelliset etäisyydet eivät ole ongelma.

Kerro ideasi ja pyydä tarjous: sanna@palmuasema.fi

Henkilökohtainen neuvonta

En pysty tarjoamaan maksutonta henkilökohtaista neuvontaa esteetöntä matkaa suunnitteleville. Pienissä kysymyksissä voit laittaa minulle viestiä sähköpostitse tai somekanavieni kautta. Pyrin vastaamaan henkilökohtaisesti, mutta hyödynnän kysymyksiä myös koostaessani tietoa Palmuasemalle. Katso myös aina, löytyykö Palmuasemalta jo vastausta kysymykseesi.

Isompaa selvittelyä vaativiin kysymyksiin, soveltuvan matkakohteen etsintään, henkilökohtaiseen apuun matkalla liittyviin kysymyksiin yms. tarjoan maksullista neuvontaa hintaan 60 €/tunti (sis. alv 24 %). Neuvonta voidaan toteuttaa sähköpostitse, puhelimitse tai Zoom-yhteydellä.

Ole yhteydessä: sanna@palmuasema.fi

Yhteistyökumppanina Riesa Oy

Teen yhteistyötä esteettömyyden ja yhdenvertaisuuden edistämiseen keskittyvän konsulttiyritys Riesa Consultative Oy:n kanssa. Riesa Oy tarjoaa monipuolisia palveluja kaikissa esteettömyyteen liittyvissä kysymyksissä. Suosittelen olemaan ensisijaisesti yhteydessä Riesaan muun muassa esteettömyyskartoituksissa ja isoissa projekteissa. Matkailualan projekteissa teemme tarvittaessa myös yhteistyötä tarjotaksemme asiakkaalle mahdollisimman monipuolisen osaamisen.

Kokemuksia yhteistyöstä kanssani
Lisätietoa minusta