Valikko
Maailmanympärimatka / Thaimaa

Helppoa elämää Hua Hinissä

Olen hyvin iloinen päätöksestäni lopettaa maailmanympärimatkani juuri tänne Hua Hiniin. Tämä reilu viikko täällä on ollut nimittäin juuri sitä mitä toivoinkin sen olevan. Olemme siis tismalleen samassa esteettömässä talossa Thaimaassa, jossa lomailin ystävieni kanssa tasan vuosi sitten. Ja tämä on jälleen ihan yhtä ihanaa! Nyt mukanani on Maija, jonka kanssa olemme nauttineet tästä matkasta sen ensimmäisestä päivästä saakka sekä vahvistuksena vanhempani sekä veljeni vaimo ja toinen veljeni ihanista tytöistä. Päivät täällä ovat olleet ihanan helppoja, täynnä pelkkää nautintoa.

Olen uinut omassa uima-altaassamme monta kertaa päivässä ja välillä istunut allashississä altaassa ihan vaan nautiskelemassa auringosta kirjaa lukien. Auringossa ei kuivalla maalla jaksa kauaa olla, sillä täällä on todella kuuma, mutta vesi viilentää juuri sopivasti. Olemme nauttineet aamiaiset aina terassillamme ja istuneet iltaa terassilla UNOa pelaillen. Lämpötila ei yölläkään ole laskenut alle 25 asteen. Olemme olleet monesti iltamarkkinoilla tai ihanalla ruoktatorilla, Soi 88:lla, joka on täynnä ravintoloita sekä joka ilta ihmisiä, niin paikallisia kuin turistejakin, nauttimassa tunnelmasta. Olen kellunut tuolissani kuumassa, täysin aallottomassa meressä. Olemme shoppailleet, käyneet hieronnoissa, ostaneet joka päivä jäätelöä portillemme pysähtyvästä jäätelömoposta, moikanneet viime vuodeltakin tuttuja apinoita ja norsuja ja syöneet suussa sulavia mangoja ja ananaksia. Helppoa täällä on myös se, että esteetön auto ja kuski ovat käytettävissämme päivittäin eli pääsemme helposti liikkumaan paikasta toiseen. Tässä mukavuudenhalussa olemme jättäneet viime vuodelta tutun kadun reunassa kulkemisen vähemmälle ja hyödyntäneet enemmän autoa. Vuoden aikana kävelymatkan päähän (900 metriä) on auennut uusi upea ostoskeskus Bluport, joka tekee tämän talon sijainnin entistäkin paremmaksi. Tänne on hyvä päättää tämä kahdeksanviikkoinen, joka on kaikkiaan ollut kuin elämä täällä: sopivan eksoottista, sopivan huoletonta, sopivan makeaa ja sopivan erilaista kuin arkeni, johon pian palaan. Tiedän, että palaan vielä tännekin, sillä täällä tuntuu odottavan aina kuumuus ja hyvä olo.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Lisää luettavaa esteettömästä Thaimaasta

Esteetön talo Thaimaassa
About Author

Maailman mahdollisuudet näkevä esteettömän matkailun asiantuntija ja matkabloggaaja, Palmuaseman kirjoittaja ja esteettömän matkailun kouluttaja.

No Comments

    Leave a Reply