Valikko
Aurinkorannikko / Espanja

Ihana, ihana Málaga!

Fuengirola on vaihtunut Málagaksi ja parin päivän takaiset pilvet auringoksi. Loma on tempaissut täysillä mukaansa, mistä johtuen myös tietokone on saanut hieman pölyttyä. Sormet kuitenkin syyhyää kirjoittaa teille kaikki tämä ihanuus ja vielä vähän enemmän. Olen kirjoittanut ylös tunnelmia ja pääsette niiden kautta toivottavasti mukaan tähän kaikkeen koettuun, kunhan palaan taas parin päivän päästä kotiin ja saan kaikki fiilikset ja toistaiseksi 500 otettua kuvaa käytyä läpi. Luvassa on juttua ainakin Fuengirolan hotellista, ravintoloista, eläintarhasta, linnasta ja yleisestä tunnelmasta, Benalmádenasta, paikallisjunasta sekä Málagan hotellista, ihanista kaduista, rannoista, tunnelmasta, täydellisestä päivästä ja kalliista koirankakoista.

Málaga on ollut erittäin positiivinen yllätys. Olin lukenut kuvauksia aidosta espanjalaisesta kaupungista, mutta näin silti mielessäni turistikeskittymän. Tämä aito elämänmeno on hurmannut meidät kahdessa päivässä täydellisesti, mikä nyt sinällään ei ehkä ole kenellekään yllätys. Tässä pari kuvaa näin alkajaisiksi, mutta paljon on vielä tulossa!

 

 

 

 

 

About Author

Maailman mahdollisuudet näkevä esteettömän matkailun asiantuntija ja matkabloggaaja, Palmuaseman kirjoittaja ja esteettömän matkailun kouluttaja.

No Comments

    Leave a Reply