Valikko

Kirjoitin hetki sitten kahdesta hotellista, jotka jo itsessään ovat hyvä syy valita lomakohteeksi Gran Canarian etelärannikolla sijaitseva Meloneras. Lopesan Baobab ja Lopesan Costa Meloneras Resort, Spa & Casino ovat molemmat niin ihania, että oli vaikea valita kumpi lopulta on ihanampi. Kummastakaan hotellista ei millään meinannut malttaa poistua, mutta tottakai vähän teki mieli käydä ihastelemassa myös ympärillä avautuvia Maspalomasia ja Melonerasia. Hotellit sijaitsevat Melonerasin puolella, mutta hyvin lähellä Maspalomasin leveää rantaa ja hiekkadyynejä.

Maspalomasin puolella kuljimme hienohiekkaisella rannalla kulkevaa laudoitusta, ihastelimme hiekkadyynien valtavuutta, pysähdyimme drinksuille siihen yhteen harvoista rannalla olleista esteettömistä terasseista ja nautimme merestä, tuulesta, auringosta ja kuuluisasta Maspalomasin majakasta, Faro de Maspalomasista. Maspalomasin majakalta Melonerasin rannalle on reilut kaksi kilometriä leveää ihanaa rantakatua pitkin. Matkan varrella on paljon hyviä (ja pääosin kalliita) kauppoja sekä tasokkaita ravintoloita. Melonerasin pienen rannan yhteydessä sijaitsevissa ravintoloissa ei illallisaikaan ollut kuhinaa, sillä ranta sijaitsee vähän kaukana muusta. Kalaravintola Casa Serafin ja upea auringonlasku ovat kuitenkin hyviä syitä jaksaa sinne asti. Noin neljän kilometrin päässä on myös Playa del Ingles, joka tarjoaa Maspalomasia ja Melonerasia enemmän menoa sitä kaipaaville. Sinne hurauttaa esimerkiksi esteettömällä taksilla, joita pyörii alueella paljon. Meloneras ja sen upeat hotellit ovat kuitenkin täydellinen valinta viettää lomaviikkoa.

Lue myös aiemmat juttuni Gran Canarialta.

IMG_5878

IMG_5882

IMG_5880

IMG_5872

IMG_5870

HOER5388

AHDX8702

IMG_5869

IMG_5864

IMG_5860 (2)

IMG_5817

IMG_5819

IMG_5910

About Author

Maailman mahdollisuudet näkevä esteettömän matkailun asiantuntija ja matkabloggaaja, Palmuaseman kirjoittaja ja esteettömän matkailun kouluttaja.

No Comments

    Leave a Reply