Valikko
pohdinta / Thaimaa

Ikäväni Thaimaahan

”Mitä sä kaipaat just nyt eniten?”
”Omaa uima-allasta, kuumuutta ja et kaikki ois halpaa.”

Tällaisia keskusteluja käymme veljen tyttöni kanssa. Nämä ovat aktivoituneet nyt, sillä vuosi sitten vietimme yhdessä helppoa elämää maailmanympärimatkan päätepisteessäni Hua Hinissä. Omalla uima-altaalla, kuumuudessa, paljon kaikkea halpaa ympärillämme. Myös kaksi vuotta sitten valmistelin parhaillaan lähtöä samaan paikkaan. Ehkä siksi mieleni on jatkuvasti Thaimaassa. Suunnittelen seuraavaa kahden viikon reissua ja sitten vaihdan sen kuukaudeksi.  Kroppani tuntuu olevan vahvasti sitä mieltä, että näiden viikkojen viettäminen Suomessa on väärin, sillä kärsin armottomasta väsymyksestä ja jatkuvasta kylmyydestä. Pian koittava Fuerteventura tuo toivottavasti helpotusta siihen, mutta silti katselen kalenteriani Thaimaata hahmotellen. Jos töitä voisi tehdä hetken aikaa sieltä? Tai kirjoittaa siellä kirjan? Tai ihan vaan lähteä omalle kuntoutusmatkalle ja keskittyä omaan hyvinvointiin uima-altaassa. Ehkä! Vuosipäivien kunniaksi ennen julkaisematonta kuvamateriaalia mereen kakkaavista koirista ja sen sellaisesta!

IMG_2589

IMG_2595 (2)

IMG_2586

IMG_2627

IMG_2630

IMG_2530

IMG_2725

IMG_2678

IMG_2862

IMG_2880

IMG_2636

IMG_2973

IMG_2720

IMG_2824

Lisää esteettömästä Thaimaasta

Esteetön talo Thaimaassa

About Author

Maailman mahdollisuudet näkevä esteettömän matkailun asiantuntija ja matkabloggaaja, Palmuaseman kirjoittaja ja esteettömän matkailun kouluttaja.

4 Comments

 • Pirkko / Meriharakka
  17.11.2017 at 13:32

  Muuta saa veljentyttäresikin vapaasti kaivata, mutta tuota ”et kaikki ois halpaa” kannattaa ehkä miettiä toisenkin kerran.
  Aasiassa kaikki on halpaa länsimaisille, mutta ei paikallisille ja tuon halpuuden ihannointi on minusta osaltaan sen ihannointia, että on oikein, että me voimme mennä Aasiaan ja elää siellä halvalla, ja se, että paikalliset eivät voi tulla Suomeen, on sekin siis ihan ok.
  Tältä osin tasa-arvoisemmat kohteet kuten vaikka Australia, Uusi-Seelanti ja Pohjois-Amerikka saattavat halpaa lomaa etsivistä tuntua kalliilta kohteilta, mutta toisaalta niissä maissa olet paikallisten kanssa tasa-arvoisemmassa asemassa ja tiedät, että useimmilla heistäkin on mahdollisuus matkustaa Sinun kotimaahasi, jos niin haluavat.

  Reply
 • Helena
  17.11.2017 at 18:56

  Mullakin nous nyt Thaimaa-kuumenäiden kuvien myötä!

  Reply

Leave a Reply