Imatra Suomi

Imatran kylpylä

Toinen viesti jo tänään! Ehkä se kirii umpeen sitä kuukauden taukoa, joka oli tässä välissä… Olen paratiisissa! Suomesta lumoutunut! Imatran kylpylä sen teki! Työmatka, mutta voisin jatkaa tätä pitkään. Huone on täydellinen: Promenadihotellin huone, joka on tilava ja jossa on erillinen alkovi, jossa vuodesohva. Tänne mahtuisi 2+2 henkilöä. Vessa on oikein hyvä minun tarpeisiin. Näitä huoneita on täällä monia. Yleiset tilat ovat hyvät ja ruoka hyvää. Erityisen lumoutunut olen kuitenkin ulkoalueista ja Saimaasta! Kylpyläosastolle en ole valitettavasti ainakaan vielä ehtinyt, joten sen esteettömyydestä ei vielä ole tietoa. Terapia-allas siellä ainakin on, jonne ainakin luulisi pääsevän. Kuvat puhukoot puolestaan!

Huoneesta löytyy myös pieni parveke

Alkovissa olevasta sohvasta saa vuoteet kahdelle

Huoneen 402 kylpyhuone
Kylpylän lähiympäristöä
Blinejä ja vohveleita. Toukokuun alussa ei valitettavasti vielä
tarpeeksi kesä tällaiselle rantakahvilalle.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Anni K.
  13.4.2013 at 14:46

  tulinpa vielä tännekin kommentoimaan. itelläni on vuosien kokemusta, sillä kävin imatran kylpylässä koko simpeleellä asumisikäni fysioterapiassa. kylpylässä on sekä uusi että vanha puoli, joihin molempiin pääsee kyllä tuolilla. vanhalla puolella oli ainakin sillo ku kävin viimeks (2009) hissi terapia-altaaseen ja kummallekin puolelle varattavissa oma invapukuhuone. henkilökunta on tottunut vammasiin ja auttaa mielellään, siellä käy tosi monet fysioterapiassa. myös uudelle puolelle pääsee, en enää ihan tarkalleen muista miten. ainoa minne ei päässyt, oli allas mistä uitiin ulkoaltaaseen. siinä piti muistaakseni nostaa. ja kuumavesiallas sijaitsi portaiden päässä ylhäällä, mut jos on manuaalilla tai suihkutuolilla ni henkilökunta kyllä kantoi mielellään.

 • Reply
  Unknown
  11.8.2014 at 20:17

  cp-liiton syyspäivät pidetään nyt lokakuus Imatran kylpyläs, aattelin lähtee sinne, jos rahat riittää, pääsis testaamaan!

Leave a Reply

%d bloggaajaa tykkää tästä: