Valikko
Saksa / yhteistyö

Kaikille avoin Saksa & Bremerhaven

Palmuaseman Facebookkiin tuli kommentti, että eilinen kirjoitukseni Bremenistä oli saanut kommentoijan lisäämään Bremenin käyntilistalleen. Ette uskokaan, kuinka hyvältä tuntuu, että sanoillani on sellainen merkitys. On upeaa saada kuvata kaupunkeja ja välittää se tunnelma, joka ansaitsee tulla välitetyksi.

Bremerhaven on Bremenin sisarkaupunki, joka sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Bremenistä, meren rannalla. Viehättävä pieni kaupunki, jonka merelliseen tunnelmaan pääsin tutustumaan yhden illan ajan. Nautimme illallista viehättävässä Strandhalle-ravintolassa, kiertelimme Zoo am Meer -eläintarhassa ja nautimme upeasta illanvietosta Atlantic Hotel Sail City:n takana sijaitsevalla Mediterraneo Piazzalla. Kaiken tämän sai kokea hyvin esteettömästi. Poikkeuksellisen illasta teki myös se, että minä, kaiken vähän liiankin tarkkaan etukäteen suunnitteleva ihminen, en tajunnut lukea illan kutsukortista tarkkoja tietoja ja palelin pienessä mekossani keskellä merellistä eläintarhaa. Lopulta kuitenkaan sekään ei saanut illan innostusta laskemaan. Kuvat kertokoot tällä kertaa sanoja enemmän.

Ihanaa lauantai-iltaa!

 

 

About Author

Maailman mahdollisuudet näkevä esteettömän matkailun asiantuntija ja matkabloggaaja, Palmuaseman kirjoittaja ja esteettömän matkailun kouluttaja.

No Comments

    Leave a Reply