Valikko
pakkaaminen / Saksa

Lähtöväsymystä

Päällä on ihan outo tunne. Pakkaan, eikä mahassa ole perhosia. Turkoosin, keskikokoisen laukun mukaan lähdöstä olen kyllä innoissani, sillä se on vain maksimissaan viikon matkoille, enkä ole pakannut sitä pitkään aikaan. Tämä outo tunne, into olla kotona, on jatkunut koko kevään ajan. En suinkaan valehdellut kertoessani tämän vuoden matkasuunnitelmista ja matkakuumeesta. Koko ajan olen kyllä suunnitellut tulevia matkoja, mutta juuri nyt, tänä keväänä, haluaisin olla vaan kotona. Tykkään arjestani, päivätyöstäni, tästä esiin tulleesta auringosta, mahdollisuudesta tavata ystäviä, heräävästä keväästä.

IMG_1631

Seuraavan viikon vietän kuitenkin Saksassa, Saksan matkailutoimiston kutsumana. Oikeasti olen kyllä iloinen, että Saksan matkailutoimisto tällaisia esteettömiä blogimatkoja järjestää, se on nimittäin aika ainutlaatuista. Tähän outoon pakkaustunteeseen vaikuttaa vahvasti viime päivinä vaivannut flunssa, Saksaan luvattu kylmyys ja kaatosade (kolme vuotta sitten vastaavalla reissulla satoi niin ikään_ihan_koko_ajan) ja ehkä vähän myös se, ettei vasta ihan hetki sitten saamani ohjelma täysin vastannut odotuksiani. Ensimmäisten päivien esteetön pre-tour on hyvin pitkälti samanlainen, jolla olin vajaa kolme vuotta sitten. Sama, söpö Gunzenhausenin kylä, lintutorni ja ihana laivaretki tekojärvellä. Jotain uuttakin toki on, esimerkiksi todella kiehtovalta vaikuttava Kemptenin kaupunki, jonne menemme heti tänään sekä Nürnberg, jonka kohtasin pikaisesti edellisellä reissulla, mutta jossa nyt vietän useamman päivän, lauantaista tiistaihin. Siellä odottaa matkailualan tapahtuma Germany Travel Mart. Mikäli edelliseen GTM-kokemukseeni on luottaminen, luvassa on taas upeat puitteet, mielenkiintoista ohjelmaa ja upeita illanviettoja.

IMG_1780 (2)

Pian edessä oleva Lufthansan kahden ja puolen tunnin mittainen lento houkuttaa kyllä. Kaksi ja puoli tuntia kaikkien viime aikojen pitkien lentojen jälkeen tuntuu hymyilyttävän lyhyeltä ja Müncheniin on aina yhtä mukava lentää. Haastan itseäni myös katsomaan tuttuja paikkoja uusin silmin, kuvaamaan tällä kertaa videoita ja tekemään viikon aikana useamman live-lähetyksen. Seuratkaa siis ihmeessä Palmuaseman Facebookkia. Flunssalle aion sanoa terve vaan ja asenne muuttukoon matkalla lentokentälle!

About Author

Maailman mahdollisuudet näkevä esteettömän matkailun asiantuntija ja matkabloggaaja, Palmuaseman kirjoittaja ja esteettömän matkailun kouluttaja.

2 Comments

  • Helena
    3.5.2017 at 13:59

    Varmasti hieno reissu, toivottavasti flunssakin helpottaa!

    Reply
  • […] tänään aamukahvilla Palmuasema-blogin Sannan jutun lähtöväsymyksestä ja tajusin, että minähän poden tällä hetkellä ihan samaaa angstia, lähtöväsymystä ja […]

    Reply

Leave a Reply

%d bloggaajaa tykkää tästä: