Valikko

Esteettömän matkailun illat Helsingissä ja Turussa

Esteettömän matkailun illat Helsingissä ja Turussa

Tervetuloa esteettömän matkailun iltoihin kuulemaan esteettömän matkailun mahdollisuuksista Espanjassa, maailman merillä sekä Scandic-hotelleissa. Luvassa paljon inspiraatiota sekä käytännön vinkkejä onnistuneeseen esteettömään matkaan.

Maanantaina 28.10.2019 klo 17.00-20.00 Helsingissä, Hotelli Crowne Plazassa (Mannerheimintie 50)
ILTA ON TÄYNNÄ

Tiistaina 29.10.2019 klo 17.00-20.00 Turussa, Hotelli Scandic Juliassa (Eerikinkatu 4)

Illoissa keskitytään kolmeen teemaan. Eri puolilla Espanjaa on tehty paljon työtä esteettömyyden eteen, jotta matkustamisen ilo, kaikessa monipuolisuudessaan, olisi mahdollista kaikille. Olen kuluneen vuoden aikana ja aiemmin tutustunut moneen kohteeseen Espanjassa ja jaan vinkkejä moniin eri kohteisiin. Tule löytämään oma unelmiesi loma Espanjasta! Illassa mukana Espanjan matkailutoimisto. Risteilyihin ihastun koko ajan enemmän ja enemmän. Ne tarjoavat loputtomalta tuntuvan määrän mahdollisuuksia nähdä maailmaa esteettömästi, eikä laivalla oloon kyllästy ikinä. Risteilykeskus on kouluttanut henkilökuntaansa palvelemaan asiantuntemuksella myös erityistarpeisia matkustajia. Illan aikana kuulet kattavan tietopaketin risteilyjen maailmasta. Scandic-hotelliketju on palkittu esteettömyysohjelmastaan. Scandic on kehittänyt esteettömyyttään koko ajan ja tarjoaa viimeisimpänä uudistuksena apuvälineitä, esimerkiksi nostolaitteita ja sähkömopoja lainaan osassa hotelleissaan.

Luvassa on ilta täynnä matkainspiraatiota, kysymyksiä, keskustelua, mahdollisuuksia ja pientä purtavaa!

Ilmoittautuminen iltoihin on päättynyt. Helsingin ilta on täynnä, Turun iltaan voit kysellä paikkoja sähköpostitse sanna@palmuasema.fi 

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: