Valikko

Mikä Palmuasema?

Palmuasema on Suomen suosituin esteettömään matkailuun keskittynyt blogi, jota ylläpidän minä, Sanna Kalmari. Keväällä 2011 syntynyt Palmuasema on kasvanut hiljalleen vaatimattomasta ja silloin tällöin päivittyvästä blogista monipuoliseksi ja innostavaksi tietolähteeksi, josta erityisesti liikuntarajoitteiset hakevat inspiraatiota, tietoa ja valmiita malleja omille matkoilleen. Täällä Palmuasemalla maailma on mahdollisuuksia täynnä ja kuvaan kohteet liikuntarajoitteisen kannalta realistisesti, mutta positiivisia puolia korostaen. Nyt uudistuneella Palmuasemalla on minun kokemusten lisäksi entistä enemmän tietoa liikuntarajoitteisen matkustukseen liittyen. Sekä kokemuksiani että faktaa tulee koko ajan lisää, eikä Palmuasema ole toivottavasti koskaan valmis. Kaikki käymäni kohteet löydät ylävalikosta.

Muut matkabloggaajat kuvasivat Palmuasemaa kesällä 2015: positiivinen, informatiivinen, aito, hyväntuulinen, inspiroiva, matkailun ammattilainen, pirteä, aurinkoinen

Palmuasema on myös vakiinnuttanut paikkansa suomalaisessa matkablogi-genressä ja on yksi tarkkaan valikoiduista Nordic Travel Bloggers –yhteisön jäsenistä. Vuosina 2015 ja 2016 Palmuasema on ollut mukana palkitussa Nordic Bloggers´s Experience –tapahtumassa. Vuonna 2016 Palmuaseman rooli NBE:n esteettömyyden kehittäjänä on ollut merkittävä.

Pyrin päivittämään Palmuasemaa vähintään kerran viikossa. Useammin esteetöntä matkaani niin Suomessa kuin maailmalla kannattaa seurata Facebookissa, InstagramissaTwitterissä ja Snapchatistä (tunnus @palmuasema). Videoni löydät YouTubesta.

Tervetuloa, vierailemalla sinä tämän kaiken mahdollistat!

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: