Valikko
pohdinta

Nähdäänkö pian?

Teen tällä ja ensi viikolla sitä, mistä niin kovasti pidän: Levitän intoani esteettömään matkailuun. Olen tällä viikolla torstaista lauantaihin Matka-Agenttien pisteellä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa Apuväline 2015 -messuilla. Tapahtuman teemana on tänä vuonna esteettömyys, joten on erittäin hyvä, että myös esteettömän matkailun mahdollisuudet ovat esillä. Odotan kovasti näkeväni monta Palmuaseman ystävää, muistakaa tulla moikkaamaan! Pisteellä on myös risteilylahjakorttien arvonta eli myös jouluostosmatka Tukholmaan kannattaa tulla nappaamaan. Huomenna ja lauantaina kanssani paikalla on Matka-Agenttien toimitusjohtaja Jorma Kukkonen ja perjantaina Kaisu Väänänen, jonka kanssa useimmiten asioidaan esteetöntä matkaa varatessa. Odotan tulevilta päiviltä myös hyviä unia, aamiaista ja tunnelmaa Scandic Tampere Station -hotellissa, ystävien tapaamista sekä ihania ravintolaillallisia. Tampere vaan jotenkin on niin ihana.

Ensi viikolla on vuorossa toinen ihana, nimittäin Turku. Matka-Agentit järjestäää yhteistyössä Scandic hotellien kanssa esteettömän matkailun teemaillan torstaina 12.11. klo 17-19 Scandic Juliassa. Helsingissä oli vastaavanlainen ilta kesäkuussa ja se saavutti suuren suosion. Illan aikana on luvassa monipuolista asiaa esteettömästä matkailusta, mahdollisuus tavata Matka-Agenttien henkilökuntaa sekä bonuksena hyvät arvonnat. Viimeisimmän saamani tiedon mukaan iltaan mahtuu vielä, joten kannattaa ilmoittautua nopeasti lähettämällä sähköpostia kaisu.vaananen@matka-agentit.fi Turun reissuun yhdistän niin ikään ihania ystäviä, hotelliöitä ja ensimmäistä kertaa tänä vuonna myös vähän pikkujoulutunnelmaa.

Matkojen esittelystä on helppo innostua, sillä ensi vuodelle on jo suunnitteilla monta upeaa reissua. Lähden toukokuussa matkanjohtajaksi Toscanaan. Ensin kaikille avoimelle esteettömälle matkalle ja sitten Lihastautiliiton jäsenille suunnatulle matkalle. Tämän jälkeen palaan kotiin muutamaksi päiväksi, kunnes lähden töihin lapsiperheiden lomalle Mallorcalle ja Nuorisoyhteistyö Seitin nuorten lomalle niin ikään tuolle ihanalle saarelle. Matka-Agenttien ensi vuoden tarjonnassa on myös muun muassa upeita risteilyjä sekä aina yhtä ihana Teneriffa, joten nyt on jotenkin erityisen helppo sanoa, että kannattaa lähteä.

Palmuasemalla puhaltaa tällä hetkellä myös uudet tuulet. Ei syksyisen kylmät ja puuskaisat, vaan tasaisen eteenpäin vievät. Niissä tuulissa on sekoitus etelän tuoksua, haasteita, suuria lupauksia ja kaukaisia maita. Paljastukset ovat kivoja, mutta niitä on luvassa vasta kun tuulet vievät kohti uutta vuotta. Nautitaan ensin tästä hetkestä, tästä auringosta, tästä matkasta ja siitä, että pian toivottavasti nähdään!

About Author

Maailman mahdollisuudet näkevä esteettömän matkailun asiantuntija ja matkabloggaaja, Palmuaseman kirjoittaja ja esteettömän matkailun kouluttaja.

1 Comment

  • Anonyymi
    11.11.2015 at 11:54

    Löysin Matka-Agentit ihan täytenä yllätyksenä Apuvälinemessuilta. Upeaa! Onko sinulla, Sanna, omakohtaista kokemusta tuosta Mallorcan kohteesta ja sen esteettömyydestä?

    Reply

Leave a Reply