Valikko
laiva / risteily / Välimeren risteily

Navigator of the Seas & kotimme 2324

Terveisiä Atlantin valtamereltä! Kahden viikon Välimeren risteilymme alkoi eilen Southamptonista ja tuntui kuin olisi kotiinsa tullut! Täällä Navigator of the Seas -aluksella on niin kovin samanlaista kuin Explorer of the Seasilla viime vuonna. Ensimmäisen vuorokauden aikana on jo paljastunut eroavaisuuksiakin, joista kerron myöhemmin, mutta palan ihan ensin halusta esitellä ihanan hyttimme! Tyynenmeren ylitimme siinä 12 kannen upeassa hytissä, jossa oli koko seinän kokoinen ikkuna. Nyt tätä reissua varatessani tuntui vähän, että kaikki vaihtoehdot (paitsi parvekkeelliset hytit, jotka oli loppuunmyyty) olisivat tuota aiempaa hyttiä heikompia. Jäljellä oli varatessani enää yksi invahytti, jossa kylpyhuoneen vessanpönttö oli minun kannaltani oikein päin eli tilaa siirtyä pöntön oikealla puolella. Tuo oli kannen 2 ikkunallinen hytti. Kansi 2 tuo heti mieleen Ruotsin laivojen pohjakerroksen ankeat C-hytit, mutta tilanne on täällä onneksi täysin toinen. Hyttimme on ihana! Ehkä ihanin kaikista, joissa olen ollut. Se on hieman vanhanaikaisempi ja kuluneempi kuin hyttimme silloin uudella Allure of the Seasilla vajaat kolme vuotta sitten tai remontin läpikäynyt lasiseinähyttimme Explorerilla, mutta todella tilava, tunnelmallinen ja kaikinpuolin ihana. Kuvasin teille alla olevan esittelyvideon, jonka avulla voitte tutustua kaikkiin yksityiskohtiin. Tänään on ollut viileää ja pilvistä, mutta tilanne muuttuu toivottavasti huomenna tai viimeistään tiistaina, kun saavumme Gibraltarille. Kannattaa seurata matkaa myös Facebookissa ja Instagramissa, siellä on luvassa paljon reaaliaikaista tunnelmaa ja lisää videoita!

IMG_5450

IMG_5454

 

About Author

Maailman mahdollisuudet näkevä esteettömän matkailun asiantuntija ja matkabloggaaja, Palmuaseman kirjoittaja ja esteettömän matkailun kouluttaja.

2 Comments

 • Elina
  17.7.2017 at 22:54

  Ihanaa, että kakkoskannenkin ikkunasta näkyy meri! Jostain syystä ajattelin varmaan ruotsinlaivakokemusten innoittamana, että alin hyttikansi olisi valtameriristelijässäkin veden alla. Voisin melkein antaa tästä hyvästä Royal Caribbeanille anteeksi sen, että yhden hengen hyttilisän lisäksi yksin matkustava joutuu maksamaan kakkoskantta ylempien kansien hyteistä 220 euroa ylimääräistä.

  Reply
  • Palmuaseman Sanna
   17.7.2017 at 23:39

   Olen todella positiivisesti yllättynyt, kuinka hyvät näköalat täältä kakkoskannelta on! Pidän siitä tunteesta, että on lähempänä merta. Ja esimerkiksi hytin ikkunan edessä pomppivat delfiinit näkyivät paljon paremmin täältä kuin korkeuksista. 🙂

   Reply

Leave a Reply