hotelli Oulu Suomi

Oulu

Minä pidän Oulusta. Sopivan pieni, mutta sopivasti kaikkea. Siellä on vietetty monta hienoa hetkeä, erityisesti kesäisin. Näin huhtikuussa torin ranta ei ole vielä parhaimmillaan, eikä rotuaarilla elämä niin rentoa kuin kesäaikaan, mutta lumet olivat sentään jo viikonloppuna lähteneet. En osaa sanoa, mikä kaupungissa on parasta, ehkä tunnelma. Se on erilainen kuin meillä pääkaupunkiseudulla. Lähde kokeilemaan ja kerro!

Majapaikkana tällä matkalla toimi Scandic Oulu, hotelli kaupungin keskustassa, ihan lähellä toria. Uusi hotelli, josta sähkäri tykkäsi! Tilava näköalahissi, useampi invahuone ja kivat ravintolat. Scandicit ovat siitä hyviä, että ketjun nettisivuilta saa paljon tarkempia tietoja huoneiden yksityiskohdista kuin muissa hotelleissa. Nettivarauksessa voi rastittaa toiveen esteettömästä huoneesta, mutta vahvistusta siitä, että sellaisen huoneen saa, ei saa ilman yhteydenottoa hotelliin. Scandicissa kannattaa olla myös kanta-asiakkaana, sillä edut ovat tosi hyvät. Ihan kauhean usein en mielestäni ole näissä hotelleissa yöpynyt, mutta olen jo noussut toiselle kanta-asiakkuustasolle: saan 12 e ravintolarahaa päivää kohden, Iltalehden tai Iltasanomat joka päivä jne. Ei ollenkaan hassumpaa, varsinkin kun tällä kertaa myös yöpyminen oli Matkamessutarjouksen vuoksi oikein mukavan hintainen.

Invahuoneemme neljännessä kerroksessa oli hieman ahdas, mutta soveltui meille oikein passelisti. Makuuhuoneessa oli parisänky, jota ei saanut siirreltyä eri kohtaan sekä sohva, pöytä ja muut perusjutut. Tavallisessa pöydän ääressä olleessa tuolissa oli pyörät, joten sen liikutteleminen pois tieltä oli helppoa. Kylpyhuoneeseen mahtui, vaikka sähkärillä kääntyessä olikin vähän ahdasta. Suihkussa (avoin tila, ei suihkukaappia) oli kääntyvä seinään kiinnitettävä tuoli, mutta suihku ylettyi myös vessanpöntölle ja kaksi lattiakaivoa vetivät hyvin. Lisäpisteet lastasta, jonka avulla sai lattian helposti kuivaksi ja lattialämmityksestä. Laitan teille tähän myös kuvan kylpyhuoneesta niin kuin Palmuasemalla tästä eteenpäin on tapana, sillä monesti juuri kylpyhuone on kompastuskivi itselle sopivaa kohdetta valitessa. Invavessat löytyvät Scandicissa myös aulasta sekä Torilla-ravintolasta.
 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggaajaa tykkää tästä: