Valikko

Referenssejä

Palautteita ja yhteistyökumppaneideni kokemuksia yhteistyöstä kanssani.

”Sanna on huipputyyppi, jonka kanssa oli mukava tehdä yhteistyötä! Yhteistyö oli alusta loppuun saakka mutkatonta, ja kaikesta huokui Sannan ammattitaito ja asiantuntijuus. Tuotettu sisältö oli inspiroivaa ja laadukasta, ja yhteistyön tuloksista tuotettu raportti selkeä ja yksityiskohtainen.
– Tiia Masalin, Visit Jyväskylä Region

”Tämänpäiväinen koulutus oli yksi parhaita koulutuksia, joissa olen ollut mukana. Asiaa tuli paljon, mutta se oli niin hyvin sidottu käytännönläheisiin esimerkkeihin ja vinkkeihin, ettei mielenkiinto päässyt herpaantumaan hetkeksikään. Suosittelen lämpimästi!”
– Nina Jyrkäs, Vastuullisen matkailun Arctic Lakeland – Kainuu

”Sanna on innostava, positiivinen ja samalla erittäin asiantunteva puhuja, joka osaa pitää kuulijan kiinnostuksen yllä konkreettisilla esimerkeillä ja elävällä esityksellä hienosti myös verkkoyhteyden avulla. Valmennuksen sisältö oli hyvin koostettu tarjoten hyödyllistä tietoa aiheeseen eri tasoilla perehtyneille – juuri sitä mitä halusimme. Yhteistyö on ollut sujuvaa alusta alkaen, suosittelen lämpimästi!”
– Liisa Mäkelä, Matkailuyritykset kestävälle kehityspolulle, Naturpolis Oy

On aina riski, kun ottaa puhujia, joita ei ole ennen kuullut, mutta nyt osui valinta kyllä kohdilleen! Oli todella innostava esitys, ja ilosi välittyi myös etäyhteydellä kuuntelijalle. Selvästi huomasi, että olet perehtynyt hyvin aihealueeseen, konkreettiset esimerkit olivat informatiivisia  ja omakohtaiset kokemukset toivat mukavaa lisämaustetta esitykseen. Suosittelen siis lämpimästi muillekin!
– Sanna-Mari Kunttu, Coastal Bootcamp, Kemiönsaaren kunta

”Yhteistyö Sanna Kalmarin kanssa on ollut erittäin sujuvaa, ja me laivayhtiönä olemme saaneet häneltä hyviä vinkkejä ja neuvoja esteettömään matkaan liittyen. Sanna osaa antaa hienosti rakentavaa palautetta, ja samalla ehdottaa ja ideoida, miten esteettömyyttä voitaisiin parantaa entisestään. Sanna loistaa iloisuudella, energisyydellä ja positiivisuudellaan. Hänen kanssaan on ollut ilo tehdä yhteistyötä.”
– Marika Nöjd, viestintäjohtaja, Tallink Silja Oy

Toteutimme Apuvälinemessuille 2019 Palmuaseman Sanna Kalmarin kanssa yhteistyössä esteettömän matkailun kokonaisuuden. Yhteistyö oli erittäin sujuvaa. Sannalla oli heti suunnitteluvaiheessa selkeä visio, miten kokonaisuus kannattaisi toteuttaa ja hän lähti sitä aktiivisesti, omatoimisesti toteuttamaan. Esteettömän matkailun asiantuntijana hänellä on vahva osaaminen aiheesta, oli helppo luottaa sisällön tuotanto hänen käsiinsä. Sanna kokosi luontevasti toimivan yhteistyöverkoston yhteiselle teemaosastolle ja sopi heidän kanssaan osaston sekä messulavan ohjelmasisällöistä. Messujärjestäjänä meidän vastuulle jäi käytännön asioiden järjestäminen. Sanna tuntee hyvin esteettömän matkailun kohderyhmän ja ymmärtää myös palveluntarjoajien näkökulman. Ja tämä on messujen ydinidea – onnistuneiden kohtaamisten luominen.
– Taina Hiekkataipale, markkinointipäällikkö, Expomark Oy

”Sannalla on asiantunteva, rohkea, selkeä ja helposti ymmärrettävä kerrontatyyli.”
”Asiantunteva, positiivinen, ymmärtää kuuntelijoiden tarpeet.”

Sanna tietää mistä puhuu, hienoa kun hän jakaa henkilökohtaisia kokemuksia. Hän on luonteva esiintyjä!”
– Palautteita Esteettömät luontopalvelut näkyviksi -koulutuksen osallistujilta

”Koulutus antoi myyjän työhön valtavasti uutta tietoa ja varmuutta palvella erilaisia asiakkaita. Nyt ymmärrän paljon paremmin, mitä asiakas oikeasti tarkoittaa kysymyksillään ja mitä kaikkia tarpeita voi olla.
– Koulutukseen osallistunut matkatoimiston myyjä

Esteettömän matkailun asiantuntijapalvelut
Sanna Kalmari