Valikko
Espanja / Gran Canaria / Kanariansaaret

Sähköpyörätuolilla Playa del Inglesin rannoilla

Päivisin elämä Playa del  Inglesissä keskittyy pitkien hiekkarantojen läheisyyteen. Rantakatu on aurinkoa palvovien lomalaisten ohella täynnä lukuisia baareja, ravintoloita ja kauppoja. Ranta-aukion Ciao Ciao -jäätelöbaarin letut tuoreiden mansikoiden ja vaniljajäätelön kanssa ovat niin vastustamattomia, että lounaani on ollut makea jo kaksi päivää peräkkäin. Onneksi lomalla se ei haittaa.

kuva 2

Tiet täällä eivät sovi logiikalleni. Ne kiemurtelevat ja ohjaavat liian usein pienille sivukaduille ja umpikujiin. Liekö syynä se vai kenties surkea suuntavaisto, että noin kahden kilometrin mittainen tie hotellilta rantakadulle tuntuu aina olevan vähän eri ja hyvin harvoin se kartasta katsottu suorin. Jotenkin tuo jatkuva vaihtelu alkaa jo kuulua asiaan. Myös korkeuseroihin täällä saa varautua, mikä onneksi sähkäriäni ei haittaa.

Olen edelleen ollut hyvin innoissani minulla testissä olevasta Sony Action Cam Ministä. Oheisella videolla tutustutan teidät sen ja höpötykseni avulla Playa del Inglesin rantoihin, kahden eri kerroksen rantakatuihin, rantafiilikseen, esteettömiin reittivaihtoehtoihin rannalle mentäessä ja bonuksena vielä saksalaisten päiväbileisiin!

Terveiset kuumasta!

About Author

Maailman mahdollisuudet näkevä esteettömän matkailun asiantuntija ja matkabloggaaja, Palmuaseman kirjoittaja ja esteettömän matkailun kouluttaja.

No Comments

    Leave a Reply