Valikko
Pohjois-Suomi / roadtrip

Suomi-roadtripin päivä 1

Olemme saapuneet Pikku-Syötteelle, huikeiden maisemien ja syksyisen ruskan luokse. Ihanalla autolla, jossa huoleton elämä alkoi löytää myös minuun levottomaan mieleeni. Saavuimme pimeässä (mikä oli kuumottavaa) ja vähän suunnitellusta aikataulusta jäljessä, mutta täällä hotelli Pikku-Syötteessä odotti onneksi vielä henkilökunta ja iltapalapöytä. Nyt yön nukkuneena voin jo sanoa, että kyllä kannatti. Olin eilen niin väsynyt, mistä lie kaikesta, että en saanut illalla enää käsiäni nostettua tai pidettyä itseäni oikein pystyssä. Se on tyypillistä pitkien lentomatkojen jälkeen, mutta näköjään myös autossa istumisen. Sellaista se seikkailu kuitenkin on.

Kilometrejä kertyi eilen 780. Pysähdyimme kahdesti ABC:lle lyhyelle vessa- ja juomatauolle ABC Mikkeli Pitkäjärvessä ja ruokatauolle Iisalmen ABC Marjahaassa. Molemmissa oli erinomainen esteetön wc, eikä ABC:n lehtipihvi petä koskaan. Kolmas pysähdys oli kuitenkin erityisen hieno. Ajoimme nimittäin Puolangassa sijaitsevalle Hepokönkään luonnosuojelualueelle ja kävelimme 600 metrin päässä parkkipaikasta sijainneelle Hepokönkään putoukselle. Kirjoitan kaikista näistä kohteista vielä enemmän, mutta näiden jokapäiväisten roadtrip-kuulumisten tarkoitus on antaa jo vähän makupaloja. Ja ne on hyvä aloittaa näillä! Pian tutustumaan Syötteen maisemiin ja siitä sitten kohti Hossan kansallispuistoa. Ihanaa sunnuntaita!

IMG_3147

IMG_3155

IMG_3177

About Author

Maailman mahdollisuudet näkevä esteettömän matkailun asiantuntija ja matkabloggaaja, Palmuaseman kirjoittaja ja esteettömän matkailun kouluttaja.

No Comments

    Leave a Reply