Valikko
Pohjois-Suomi / roadtrip

Suomi-roadtripin päivä 2

Matka on tuonut meidät Rukalle. Aivan ihanaan Rukantuikku -loma-asuntoon, josta kirjoitan myöhemmin vielä kokonaan oman juttunsa. Kirjoitan tätä valtavien, koko seinän kokoisten ikkunoiden edessä ja ihailen mieletöntä ruskan värittämää maisemaa. Miten yhteen sunnuntaihin voikin mahtua niin paljon kaikkea? Heräsimme Pikku-Syötteellä, kiertelimme hetken Syötteen kansallispuistossa, ajoimme Hossan kansallispuistoon, kuljimme esteettömällä Muikkupuron reitillä, paistoimme laavulla Syötteen kyläkaupasta ostettua makkaraa ja saavuimme illaksi tänne Rukalle. Tekisi mieli kertoa kaikki, mutta koska kaikki paikat ansaitsevat enemmän kuin nyt on antaa, tarjoan vain pieniä kuvamaistiaisia.

Suomi-roadtripin toisena päivänä siis ihastelin monia upeita paikkoja, näin invavessoja erämaassa, olin ylionnellinen, että olen täällä, palelin, haaveilin palmuista ja päätin, etten ihan heti tee tämän jälkeen matkaa kylmään.

IMG_3215

IMG_3240

IMG_3296

Rukatalo

About Author

Maailman mahdollisuudet näkevä esteettömän matkailun asiantuntija ja matkabloggaaja, Palmuaseman kirjoittaja ja esteettömän matkailun kouluttaja.

No Comments

    Leave a Reply