Viro

Tallinna

Terveiset Tallinnan lauantai-illasta! Kahdeksannen kerroksen ikkunasta valaistu Tallinna näyttää todella kauniilta, vaikka tämän Radisson Blu Hotel Tallinnan ikkunat avautuvatkin “uuteen” keskustaan, eivätkä vanhaan kaupunkiin. Kahdeksas kerros tuntuu useimmiten korkealta, mutta kun hissin nappulat jatkuvat aina kerrokseen 24, on pieni pettymys jäädä kyydistä jo kahdeksannessa…Invahuone on ihan jees, vessa vaan on ahdas, eikä oikein tiedä mihin kulmaan sähkärin änkeäisi. Lavuaarin edessä ollessa sähkärin vasen puoli on kiinni pöntössä, mahtuu nipinnapin. Tämä on pääosin työmatka, mutta tuntunut kyllä myös aika viihteeltä herkullisine ruokineen ja nopeine shoppailukierroksineen 🙂 Tallinna on ihana, miksi täällä ei ole useammin? Katsoin muuten juuri Nizzan säätilan ensi viikolle: ei ollenkaan hassumpaa, ei ollenkaan! Ranska-viikon kunniaksi sitä ennen julkaisuun tulee vielä muistelmat Pariisista!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Anonyymi
    14.11.2011 at 13:36

    Tallinnan reissusta mieluusti lukisin pidemmänkin kaavan mukaan. Blogiin vahingossa Googlen kautta löydettyä. Tykästyin samantien kirjoituksista huokuvaan positiiviseen asenteeseen; pyörät alla kenties hidaste, muttei suinkaan este, vaikka omat rajoitteensa asettaakin.

    Ideoita, ajatuksia, ja reipas annos avointa seikkailumieltä tartutettua jo näin kävelevään ystäväänkin. Jatka samaan malliin. Kirjanmerkkeihin->

Leave a Reply

%d bloggaajaa tykkää tästä: