Valikko
Espanja / Kanariansaaret / Teneriffa

Terveiset Teneriffan maaliskuusta osa 1

Terveiset Teneriffalta! 1,5 viikkoa on täällä jo Teneriffa-arkea elelty, mutta olen ollut hyvin huonojen nettiyhteyksien varassa ja päivittäminen on jäänyt. Nettiyhteyksien lisäksi mitään huonoa ei ole sitten ollutkaan. Parina viime päivänä on tullut hyvin epätyypilliseen tapaan vettä taivaan täydeltä ja muutenkin ollut vähän epävakaista loppuviikosta lähtien. Luonnon kannalta ihana asia, mutta viikon lomaa viettävien turistien puolesta harmittaa.

Asuimme kolme ensimmäistä päivää viime syksyn tapaan H10 Big Sur – hotellissa, jota en edelleenkään voi kuin hehkuttaa, sillä ensiluokkaista palvelua saimme jälleen. Tämän jälkeen siirryimme suunnitellusti viikoksi Playa de las Americakseen hotelli Zentral Centeriin. Hotelli sijaitsee hyvällä paikalla, lähellä Playa de las Vistasin esteetöntä rantaa. Playa de las Americaksen huvitukset löytyvät reilun kilometrin säteeltä. Vaihdos tuntui aluksi ikävältä, sillä Zentral Center on enemmän business- ja kaupunkihotellityylinen ja Big Surin jälkeen hieman kolkko. Viihdyimme kuitenkin sielläkin oikein hyvin. Viihtyvyyttä paransi osaltaan rantalentopalloilijamiesten asuminen samassa hotellissa… Invahuone oli toimiva ja niitä on hotellissa peräti 11. Katolla on pieni uima-allas, johon pääsee nostimella. Katolle kävi aina vähän viima ja uiminen tällä kertaa jäi. Nautimme hotellissa aamiaisen, joka johdatti hyvin tulevaan päivään. Perusleivät, paistetut pekonit ja munat sekä jugurtit löytyivät aamiaispöydästä. Zentral Centerin kotisivut löytyvät täältä. Hotellin saa varattua myös esimerkiksi Matka-Agenttien tai Aurinkomatkojen kautta.

Invahuoneessa oli tilaa liikkua pyörätuolilla.

 

 

Kylpyhuoneessa oli seinästä taitettava pieni tuoli, mutta katon uima-allasalueelta
löysimme pyörillä liikuteltavan suihkutuolin, jota lainasimme suihkun ajaksi.

 

 

Zentral Center sijaitsee hyvällä paikalla
Zentral Centerin kattoterassi iltavalaistuksessa

Lauantaina muutimme asuntoon, jossa olen sitten loppuajan. Port Royale – loma-asuntokompleksi sijaitsee korkealla mäkien päällä Los Cristianoksessa. Erittäin kaunis paikka, vaikka sähkäri onkin mäissä kovilla, eikä manuaalituolilla tänne taitaisi olla asiaa ilman autoa. Asunto toimii kuitenkin hyvin.

Harjoitteluni LeRossa on lähtenyt hyvin käyntiin ja olen tykännyt. Kirjoitan siitä kuitenkin pian ihan oman juttunsa retkineen kaikkineen! Kuvan muodossa kuitenkin jo esimakua…;)

About Author

Maailman mahdollisuudet näkevä esteettömän matkailun asiantuntija ja matkabloggaaja, Palmuaseman kirjoittaja ja esteettömän matkailun kouluttaja.

No Comments

    Leave a Reply

    %d bloggaajaa tykkää tästä: