Valikko
Saksa / yhteistyö

Terveisiä Saksasta!

Palmuasemaa Facebookissa seuraavat ovat viime päivinä saaneet lukea päivityksiä liittyen Saksan kaupunkeihin, puutarhoihin, purjehduskursseihin ja illanviettoihin. Syy on selvä: Saksassa ollaan! Osallistun täällä vuosittain Saksassa järjestettävään Germany Travel Mart -workshoppiin, joka on suuri matkailualan tapahtuma. Tällä kertaa lyhyemmin GTM:nä tunnettava tapahtuma järjestetään Bremenissä ja Bremenhavenissa. Tänne on kutsuttu noin 600 matkailualan ammattilaista ja noin 100 median edustajaa eri puolilta maailman. Minä olen mukana Saksan matkailutoimiston kutsumana bloggaajana. On upeaa, että Palmuaseman halutaan välittävän kokemuksia Saksasta paitsi lämminhenkisenä, myös esteettömänä lomamaana. Kuten aiemminkin olen hehkuttanut, esteetön matkailu on yksi Saksan matkailun tämän vuoden teemoista.

Varsinainen GTM-tapahtuma alkoi eilen (loistavalla illanvietolla), mutta ennen tänne Bremeniin tuloa osallistuin niin sanottuun Pre-Convention Touriin, johon oli kutsuttu esteettömän matkailun asiantuntijoita lisäkseni Tanskasta, Tsekistä, Itävallasta, Skotlannista ja Kanadasta. Kiertelimme bussilla tutustuen esteettömän matkailun mahdollisuuksiin Hannoverissa, Münsterissa ja Itä-Friisin alueella ja tottakai vaihtelimme paljon hyviä kokemuksia. Olemme myös syöneet käsittämättömän hyvin ja asuneet ihanissa hotelleissa. Ihan mahtavaa! Haluan, että saatte lukea kunnolla noista jokaisesta paikasta, joten palaan asiaan vasta tulevalla viikolla, kotiin palattuani. Tässä kuitenkin joitakin maistiaisia bussin ikkunan sisä- ja ulkopuolelta täältä valitettavan sateisesta (aurinko on paistanut viiden päivän aikana yhteensä 10 minuuttia), kylmästä, mutta jo keväisen vihreästä Saksasta.

 

 

 

 

 

 

About Author

Maailman mahdollisuudet näkevä esteettömän matkailun asiantuntija ja matkabloggaaja, Palmuaseman kirjoittaja ja esteettömän matkailun kouluttaja.

No Comments

    Leave a Reply