Espanja Gran Canaria Kanariansaaret video

Terveisiä uima-altaasta Gran Canarialta

Tiesin, että on taas aika lähteä. Kiireinen ja hyvin työntäyteinen arki oli syönyt spontaaniuttani, vähän nauruani, silmieni kirkkautta ja yöuniani. Ehkä aavistin näin käyvän, kun kaksi kuukautta sitten varasin tämän matkan. Halusin kokea jotain uutta, mutta en liian uutta. Kaipasin lämpöä, aurinkoa ja helppoutta. Viime viikkoina kaipasin myös unta. Kaikkea sitä on jo kahdessa päivässä Gran Canaria ja Playa del Ingles tarjonnut.

Fiilis alkoi jo lentomatkalla. Lensin pitkästä aikaa lomalennolla. Selvin ero reittilentoihin on siinä, että perillä olevaa säätä hehkutetaan moneen kertaan, perämies muistuttaa aurinkorasvoista ja sana “loma” mainitaan joka kuulutuksessa, joita on paljon. Otin lomalennosta kaiken irti eli olin tehnyt ennakkomyynnistä ostoksia, jotka odottivat paikallani ja ostin tietenkin myös arvan, josta en tietenkään voittanut mitään.

image

 

Minähän rakastan Teneriffaa ja uskon vahvasti, että se on Kanariansaarista omani. Siksi kuljen täällä vielä hieman epäilevästi. Osittain se on aiheellistakin, sillä kohtaan täällä usein tien ylityksiä, joista en kerta kaikkiaan pääse, eikä sellaista tapahdu Teneriffallani. Aion viikon aikana tutkia tarkkaan niin Playa del Inglesiä, Maspalomasia kuin Melonerasiakin ja kerron havainnoistani tietenkin teille. Aloitetaan kuitenkin pelkällä fiilistelyllä. Vuokrasin suihkutuolin, jotta pääsen uimaan ja alla oleva video kuvaa ensimmäistä uintireissuani. Kaikki tuo kuvan heiluminen kuuluu asiaan, lomalla ei editoida, eikä olla niin tarkkoja, spontaanius on palannut! Minulla on mukana testissä Sony Action Cam Mini, joka on ensimmäinen kohtaamani niin pieni ja kevyt kamera, että pystyn erittäin helposti kuvaamaan itse silloin kun huvittaa. Jopa uima-altaassa.

Lämpöä ja aurinkoa!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Hiipi S.
  6.4.2015 at 11:22

  Oi, ihanaa ja rentouttavaa lomaa!
  Eihän minun tarvinnut kuin nähdä tuossa videossa palmuja, joiden välistä pilkotti ihana Gran Canarian taivas ja aurinko, niin jo vain tuli kova ikävä viime syksyistä lomaa. Minä olen aivan rakastunut siihen saareen! 🙂

 • Reply
  Helena Arvio
  6.4.2015 at 12:21

  Mitä ostit ennakkomyynnistä, tein just tarjouspyynnön Matka-agenteille marraskuun Teneriffan reissusta..

 • Reply
  Helena Arvio
  10.4.2015 at 09:12

  Harmillisia noi tienylitykset, muuten ollu hyvä loma? Mitä suihkutuolin vuokraaminen maksoi?

 • Reply
  Helena Arvio
  10.4.2015 at 09:13

  Harmillisia noi tienylitykset, muuten ollu hyvä loma? Mitä suihkutuolin vuokraaminen maksoi?

 • Reply
  Milla - Pingviinimatkat
  26.4.2015 at 16:11

  Mulla oli jäänyt näköjään tähän kommentoimatta aiemmin silloin kun videon katselin. Nyt taannoisella risteilyllä olit monesti mielessä, eikä tarvitse enää ihmetellä miksi olit silloin risteilystä niin innoissasi. Tähän videoon siis kuitenkin piti jo taannoin kommentoida, että se on ihana ja välittää mahtavan fiiliksen 🙂

Leave a Reply

%d bloggaajaa tykkää tästä: