Valikko
Italia / Toscana

Toscana-fiilikset videona

Voi Toscana kuinka ihana sinä taas olitkaan! Enhän minä mitään tänne ehtinyt kirjoitella, sillä kaikki aika meni vain joko työn touhussa tai kaikesta ympärillä olevasta lumoutumisessa. Facebookissa ja Instagramissa Palmuasemaa seuraavat saivat kuitenkin esimakua viikostani  Toscanan Lucignanossa, I Girasoli -hotellissa. Vietin siellä viikon  Matka-Agenttien järjestämällä, aivan huikealla Nuorisoyhteistyö Seitin matkalla matkanjohtajana.

Olen ylistänyt teille tuota hotellia ennenkin ja kertonut myös osasta niistä kaupungeista, joissa nytkin vierailimme. Paljon koin tällä kertaa kuitenkin myös uusia paikkoja, joista sormet syyhyävät kirjoittamaan. Tähän ihan alkuun kuitenkin fiilisvideo, jossa pätkiä ainakin osasta viikon tapahtumista. Kuten huomaatte, saimme nauttia muun muassa erittäin kuumista päivistä, ihanista allashetkistä, hotellialueen rauhallisuudesta maaseudun keskellä, upeista maisemista huristellessamme autolla kokemaan mahdollisimman paljon Toscanaa, Lucignanon keskiaikaisesta kaupungista, grillibileistä ja porukastamme löytyneistä pyörätuolitanssilahjakkuuksista. Toivottavasti tästä huokuu näin ensi alkuun se, mikä tällaisissa matkoissa on erityisen upeaa!

 

Lisää luettavaa esteettömästä Toscanasta

Kaikki artikkelit esteettömästä Toscanasta
About Author

Maailman mahdollisuudet näkevä esteettömän matkailun asiantuntija ja matkabloggaaja, Palmuaseman kirjoittaja ja esteettömän matkailun kouluttaja.

No Comments

    Leave a Reply