risteily

Voita vierailu Royal Caribbeanin loistoristeilijälle!

Eilen vietettiin Helsingissä esteettömän matkailun teemailtaa. Matka-Agentit, Norwegian ja Scandic hotellit halusivat ilmaista kiinnostuksensa esteetöntä matkailua kohtaan ja kutsuivat esteettömästä matkailusta kiinnostuneet yhteen kasvattamaan reissukuumetta, kuulemaan ajankohtaisia asioita ja vaihtamaan ajatuksia.

Scandicin puolelta puhujaksi saapui ruotsalainen Magnus Berglund, joka on toiminut Scandicin esteettömyyslähettiläänä jo vuodesta 2003. Oli mahtavaa kuulla hänen puhuvan, sillä olen arvostanut Scandicin panostusta esteettömyyteen jo pitkään. Heidän hotellit ovat kaikin puolin hyviä, mutta se, että Scandic oikeasti arvostaa sitä, että liikuntarajoitteinen saa hotellissa rentouttavan loman siinä missä muutkin, on helppo havaita kaikissa ketjun hotelleissa. Löydät täältä lisää Scandicin esteettömyydestä ja tahdosta olla parhaita.

Minä sain kunnian pitää puheenvuoron siitä, mitä asioita liikuntarajoitteisen on hyvä ottaa huomioon suunnitellessa onnistunutta lomaa. Mieti mitä haluat, mikä on sinulle realistista ja missä asioissa olet valmis joustamaan kokeaksesi jotain suurta – tuttuja juttuja myös täältä Palmuasemalta. Kaisu Matka-Agenttien Helsingin toimistolta jatkoi kertomalla joistakin Matka-Agenttien suosituimmista kohteista: Teneriffasta, Kreetasta, Mallorcasta ja Fuengirolasta. Kreetalle lähden muuten matkanjohtajaksi syyskuussa, silloin kun täällä kuuma kesän aurinko on tulevasta kesästä riippuen joko enää vain kaunis muisto tai toteutumaton haave. Vielä tämän viikon ajan ehdit varata matkan ja lähteä kanssani nauttimaan täysin esteettömästä lomasta!

image

 

Yhden lempilentoyhtiöni eli Norwegianin edustaja Camilla kertoi heidän tämän hetken koneistaan ja tulevista hankinnoistaan. Liikuntarajoitteisten kannalta merkittävää on se, että toisin kuin monella muulla lentoyhtiöllä, Norwegianilla on kaikissa koneissaan niin sanottu siirtotuoli, jota voi hyödyntää esimerkiksi mennessään vessaan lennon aikana. Ryhmämatkoja järjestettäessä tärkeää on myös se, että Norwegian hyväksyy lennoilleen huomattavan suuren määrän pyörätuolin käyttäjiä. Itse pidän Norwegianista myös sen hyvin kilpailukykyisten hintojen sekä hyvien koneiden vuoksi.

Ilta huipentui arpajaisiin, joissa oli loistavat palkinnot: Norwegianin lennot kahdelle Tukholmaan, hotelliyö Scandicissa, Matka-Agenttien matkalahjakortti, risteilyjä Tallinnaan sekä pienempiä palkintoja. Monessa kohtaa iltaa tuli puheeksi myös Karibian ja Välimeren risteilyt. Yksi illan palkinnoistakin oli kahden hengen vierailu Royal Caribbean Brilliance of the Seas -laivalle, joka vierailee Helsingissä 18.6. Matka-Agenteille on tulossa ensi kevään valikoimiin risteilyloma ja itsehän koin yhden elämäni parhaista matkoista loppuvuonna Royal Caribbeanin Karibian risteilyllä. Royal Caribbean -nimen kuuleminen saa minussa automaattisesti aikaan suuren kaipauksen piston Karibian kuumuuteen, turkoosin veden äärelle. Apua kaipuuseen tuo toivottavasti edes pikkuisen tuon 18.6. toteutuva vierailu, jonne pääsen mukaan. Houkuttaako se sinua?

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus päästä tutustumaan Matka-Agenttien ja Royal Caribbeanin kutsumana Brilliance of the Seas -loistoristeilijään Helsingin satamaan torstaina 18.6. klo 11-15. Esteettömään matkailuun keskittyneellä vierailulla tutustutaan laivaan ja nautitaan herkullista lounasta. Vierailu on kutsuvierastilaisuus, mutta Palmuaseman lukijana olet etuoikeutetussa asemassa, sillä voit voittaa kahden hengen vierailun alukselle, jonka yleensä näkee siellä Karibian turkooseilla aalloilla. Kilpailuun voivat osallistua kaikki yli 18-vuotiaat seuraavalla tavalla:

 • Vastaa seuraaviin kysymyksiin:
  1) Mihin Matka-Agenttien esteettömien matkojen valikoimassa olevaan kohteeseen haluaisit seuraavaksi minun johdollani matkustaa? Vai onko mielessäsi jokin, mitä ei valikoimasta löydy?
  2) Miksi juuri sinun tulisi päästä mukaan vierailulle loistoristeilijälle?
 • Kirjoita vastauksesi joko tämän kirjoituksen alla olevaan kommenttilaatikkoon tai lähetä vastauksesi sähköpostitse osoitteeseen palmuasema@gmail.com. Mikäli jätät kommenttisi alle, muista kirjoittaa myös sähköpostiosoitteesi (huomioithan, että se näkyy kaikille).
 • Osallistumisaikaa on vain lauantai-iltaan 6.6. klo 23.59 saakka, joten toimi nopeasti! Valitsen kolme kysymykseen kaksi parhaan perustelun antanutta ja arvon voittajan heidän keskuudestaan. Ilmoitan voittajalle sunnuntaina 7.6., jolloin kerron tarkemmat ohjeet vierailuun liittyen.

Fiilistä ja perusteluja voit hakea katsomalla tämän tanssia, iloa ja aurinkoa täynnä olevan videon Allure of the Seas -alukselta, Läntisen Karibian risteilyltäni! Ehkä laivalla tavataan!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Mira
  6.6.2015 at 17:32

  1. New York olisi mahtikohde tai Karibian risteily yhdistettynä muutaman päivän Floridassa oleskeluun, jolloin olisi mahdollisuus käydä esim. NHL-ottelussa.
  2. Loppuvuodesta itselleni tulee ikää täyteen pyöreät 4 ja 0, joten mikä olisikaan parempi tapa fiilistellä syntymäpäivää jo hieman etukäteen kuin vierailu tuolla huikealla risteilijällä, etenkin kun haaveenani on myös itse toteuttaa Karibian risteily lähitulevaisuudessa.

  mira.viinikainen@gmail.com

Leave a Reply

%d bloggaajaa tykkää tästä: